torstai 29. toukokuuta 2014



YKI:läiset kesäduunissa

Tervehdys ympäristöteekkarikiltalaiset ja muut blogin lukijat! Ympäristöteekkarikillan yritysyhteistyövastaavan ja atk-toimarin aikaansaannoksena YKI:läiset kesäduunissa 2014 -blogi on nähnyt päivänvalon. Tälle blogisivustolle kirjoittavat kesän aikana ympäristö- ja energiatekniikan kesätöistään allekirjoittanut, Ada Herranen, Markku Ylönen ja Laura Viitanen.

Itse työskentelen kaukolämmön tuotannon parissa Elenia Lämpö Oy:ssä. Ada kertoo työstään Fortumin Solutions & maintance sales support –yksikössä ja Markku Ylönen työskentelystään Outokummun Tornion tehtaalla Tehdaspalvelu/Energia ja Sähkönjakelu -osastolta. Laura puolestaan on töissä Finavialla Tekniikka ja ympäritö -yksikön ympäristötiimissä, jossa työskentelystään hän blogiin kirjoittaa.

Tarkoituksena on tarjota lukijoille näkökulmaa, minkälaisia työtehtäviä oman alan kesätöistä voi löytyä ja minkälaisia hommia kyseisessä työssä pääsee tekemään. Blogikirjoituksia tullaan julkaisemaan kesän edetessä ja uusista julkaisusta tulen infoamaan YKI:n fb-ryhmässä ja sähköpostilistalla.

-Ilari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti